skip to Main Content
06 51555997

Wij hopen eind 2023 een nest te verwachten van “Sofie” Dutch Pearsl Reason To Believe. Sofie is een dochter van Silas en Ziva.

Wij hebben af een toe een nestje.

De stamouders van onze roedel zijn Prisco en Luna uit Zweden.

Onze roedel bestaat uit hun zoon en dochter, Silas en Fenna. Ziva is ons meisje uit Letland, wij zijn Jelena erg dankbaar dat zij dit mooie meisje aan ons toe heeft vertrouwd! Eros, Nola, Rico en Sofie zijn de zoons en dochters van Ziva en Silas. Isa is ons meisje uit Duitsland, wij zijn Catleen en Kirsten Ludwig dankbaar dat zij dit bijzondere meisje aan ons heeft toevertrouwd. Ze zijn allemaal super sociaal, hebben vrije karakters, zijn opgevoed met kinderen en andere dieren. Allemaal willen ze graag voor je werken. (behendigheid, detectie, fietsen frisbee, speuren en zelfs het showen doen ze met veel plezier) Ambra een nakomelingen uit ons eerste nest is in Italië met goed resultaat opgeleid als reddings- en therapie hond. Waar wij natuurlijk erg trot op zijn.

Onze pups worden gefokt volgens de regels van de Raad van Beheer. Wij zijn ook lid van de Nederlandse poedelclub. Gezondheid en karakter staan voorop. Al onze honden zijn EMBARK DNA getest op 7 ras gerelateerde genetische aandoeningen Progresieve retinale atrofie (PRCD), GM2 gangliosidose, Degeneratieve Myelopathie (DM) PRA, HD, Von Willebrand Disease, Osteochondrodysplasie en Neonatale Encephalopathie. En 199 aanvullende genetische aandoeningen. Waar ze allemaal vrij van zijn getest. 

Wij doen ons uiterste best onze pups zo goed mogelijk te socialiseren en worden opgevoed in huiselijke kring. Alle pups verlaten ons huis getitert/ingeënt, ontwormd, gechipt met stamboom, europees paspoort en contract.

Het is verboden onze nakomelingen te kruisen met andere rassen!!

Bent u benieuwd naar onze kanjers en zou u ze willen ontmoeten, dan bent u natuurlijk van harte welkom om kennis te komen maken!!!

Zou u op onze puppy wachtlijst willen, verwachten wij u eerst gezellig op de koffie om kennis te komen maken, dit stellen wij zeer op prijs!

Wilt u meer info neem dan gerust contact op voor onze nestplannen!

Back To Top