skip to Main Content
06 51555997

Wij verwachten half augustus 2018 een nestje pups van Ziva en Prisco.

Wij hebben af een toe een nestje. Onze roedel bestaat uit moeder Luna uit Zweden, vader Prisco en hun prachtige zoon Silas en dochter Fenna. Ziva is ons meisje uit Letland, wij zijn Jelena erg dankbaar dat zij dit mooie meisje aan ons toe heeft vertrouwd! Eros en Nola zijn de zoon en dochter van Ziva en Silas. Allemaal super sociaal, hebben vrije karakters, zijn opgevoed met kinderen en andere dieren. Allemaal willen ze graag voor je werken. (behendigheid, detectie, fietsen frisbee, speuren en zelfs het showen doen ze met veel plezier) Ambra een nakomelingen uit ons eerste nest is in Italië met goed resultaat opgeleid als reddings- en therapie hond. Waar wij natuurlijk erg trot op zijn.

Onze pups worden gefokt volgens de regels van de Raad van Beheer. Wij zijn ook lid van de Nederlandse poedelclub en de EGCN. Gezondheid en karakter staan voorop. De ouders zijn getest op PRA, HD, Von Willebrand Disease (DNA-getest) en Neonatale Encephalopathie (DNA-getest). Wij doen ons uiterste best onze pups zo goed mogelijk te socialiseren en worden opgevoed in huiselijke kring. Alle pups verlaten ons huis getitert/ingeënt, ontwormd, gechipt met stamboom, europees paspoort en contract.

Het is verboden onze nakomelingen te kruisen met andere rassen!!

Bent u benieuwd naar onze kanjers en zou u ze willen ontmoeten, dan bent u natuurlijk van harte welkom om kennis te komen maken!!!

Zou u op onze puppy wachtlijst willen, verwachten wij u eerst gezellig op de koffie om kennis te komen maken, dit stellen wij zeer op prijs!

Wilt u meer info neem dan gerust contact op voor onze nestplannen!

Back To Top